Katso tältä sivulta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos et kuitenkaan löydä vastausta omaan kysymykseesi täältä, lähetä kysymys yhteydenottolomakkeella.

Miten stand up -komiikka toimii etänä palaverissa`

”etä koomikon esitykset toimivat koska huumori on usein tekstissä. Online stand up keikoilla yleisö kuulee koomikon äänen lisäksi myös yleisön naurun ja siinä syntyy aitoa vuorovaikutusta. myös osa kameroista on usein auki niin voit nähdä myös yleisön reaktioita.  Etänä tehdyistä stand up  -keikoista minulla on jo paljon kokemusta ja voin sanoa että stand up toimii todella hyvin myös etänä”

Pitääkö työporukan herkkäkorvaisimpien jättäytyä tiimi-illasta sisällön vuoksi?

”Ei missään nimessä. Hyvä koomikko ei kiroile tai puhu juttuja jotka ei sovi tilaisuuteen. Sovimme ennen esiintymistä, minkälaisen ohjelmanumeron haluatte tilaisuuteenne.”

Mitä on stand up? Voiko sitä esittää vaikka työpaikallamme?

”komiikkaa voi esittää siellä missä on yleisöäkin, Esitykseen tarvitaan vain tila missä ihmiset näkevät ja kuulevat koomikon” yleisimmin stand up esityksiä on työpaikoilla esim. kick off päivissä tai pikkujouluissa. Online stand up keikat työllistävät tällä hetkellä eniten,  koomikkoa tilataan etäkeikalle teams palavereihin piristämään ja hauskuuttamaan  etänä työtään tekeviä.  etäkeikoista minulla on jo toista sataa keikkaa kokemusta ja ne toimivat loistavasti.

Meillä on tulossa eri-ikäisiä ihmisiä häihin miten stand up toimisi?

”Stand up esitys käydään läpi morsiusparin kanssa jotta tiedetään millaiset häät heille on valmisteilla. Eri-ikäisyys ei haittaa millään muotoa, koska lapsilla ja varttuneilla on huumorintajua. stand up -esitys rakennetaan niin että se on hauska ja sovelias kaikille.