Stand up -koomikko Arimo Mustonen

Valloittava vitsiniekka on saanut yleisönsä nauramaan makeasti lukemattomilla stand-up-klubikeikoilla ja asiakastilaisuuksissa. Arimo on turvallinen ja takuulla hauska valinta kaikkiin tilaisuuksiin – kysy vaikka heiltä:

Laura Virta, Schneider Electric Finland Oy

”SAIMME Arimon esiintymään ja juontamaan vuosittaiseen myynnin Kick Off tapahtumaamme kymmenen tunnin varoitusajalla kun edellinen juontaja sairastui. Olimme tähän käänteeseen jälkikäteen pelkästään tyytyväisiä, Arimo loihti päivästämme juuri sellaisen kuin olimme toivoneet. Arimo toimi tilaisuudessamme asiapitoisena juontajana, kevensi tunnelmaa stand-upilla ja joutui valmistautumatta improamaan pienessä myyntisketsissämme. Kaikki meni enemmän kuin nappiin ja koko Kick Off yleisö kiemurteli naurusta penkeissään. Arimo on monipuolinen, monikasvoinen stand up – koomikko, jossa on selvästi myös näyttelijän ja juontajan vikaa! Lämmin kiitos yhteistyöstä.”

 

Ville Hukkanen, Puolustusvoimat

”Kahden tilauskeikan perusteella voi vain ihailla Arimon kykyä säätää keikka juuri tilaisuuteen sopivaksi. Kevyempään puolikurssijuhlaan saatiin sopivaa särmää melko reippaalla roastilla ja juhlavampaan iltajuhlaan sopivan hillittyä, mutta takuuhauskaa viihdettä. Varaukseton suositus!”

Toimitusjohtaja Mika Nevalainen, Darwin Media Oy

”Mustosen esitys on sekoitus loistavaa itseironiaa, viiltäviä huomioita yhteiskunnasta ja leppoisaa jutustelua yleisön kanssa. Vitsit eivät ole vanhoja, vaan juuri viimeisimmistä kahvipöytäkeskusteluista ja lehtien otsikoista. Mustonen osaa lämmittää yleisöä – oli se sitten iso tai pieni – rauhallisesti jokaisen omaan tahtiin.

Virpi Kinnunen Puustelli Tampere 

”Arimo osaa suhteuttaa keikan täydellisesti tilanteeseen sopivaksi.Ammattilaisen esittämänä ajatuksia tämän päivän aiheista, koskettaa ja naurattaa jokaista ihan varmasti!!  Oli juhlien kohokohta.

Juha Koivunen, ohjelmajohtaja Radio 957  

”Arimo on ollut koomikkona useissa tapahtumissamme ja häntä on helppo suositella. Aina on ihmiset nauraneet ja tykänneet!”

Heikki Lamminpää, toimitusjohtaja Work Box: 

”Asiakastilaisuuteen tarvittiin hyvää koomikkoa ja sain vinkin Arimo Mustosesta. Todella hauska mies, joka ei kyllä jättänyt kehuja harkinnan varaiseksi!”

Timo isomäki, TammerFest -promoottori:  

”Arimon vetämät esitykset myytiin kaikki loppuun jo kolmatta vuotta peräkkäin ja yleisön palaute on ollut pelkkää kehua, ei voi kun suositella!”

Tatu Rouvali, Tappara / Tamhockey Oy 

”Arimo oli ”koutsaamassa” liigamiehistoä yllätysesiintyjänä tilaisuudessamme, voin ehdottamasti suositella tätä koomikkoa hauskuuttajaksi tilaisuuksiin.”

Jukka Lehtinen

”Tilattiin koomikko pitämään koulutusta niin että kukaan ei tiennyt siitä etukäteen mitään. Ensialkuun vakava kouluttaja muuttui hetken päästä stand up -koomikoksi ja yleisön suosio oli taattu. Isoa plussaa tuli työntekijöiltä siitä että esiintyjä oli todella hauska mutta myös perehtynyt ”valekouluttamaansa” asiaan. Suosittelen todella lämpimästi!”

Anne Viitanen, Medilaser Oy

”Pyysin Arimoa esiintymään yrityksemme toimitilojen avajaisiin. Halusimme esiintyjän, joka osaa viihdyttää kutsuvieraita ja rentouttaa tunnelmaa. Tässä Arimo onnistui todella hyvin! Ihmiset nauroivat Arimon hulvattomille vitseille ja hänen ikään kuin omakohtaisille kokemuksilleen. Tunnelma oli keikan jälkeen tosi hyvä, ihmiset naureskelivat vielä pitkään. Voin lämpimästi suositella Arimoa kaikille jotka haluavat kuulla juhlissaan naurua!”

Esa Salminen, Markkinointi Routa Oy

Arimo on pitänyt viimeisen vuoden aikana kaksi kertaa etänä lyhyet aamun piristys ja herätys sessiot meidän myyntiorganisaatiolle.

Siirryimme myynnissä maaliskuussa 2019 myyntikonttoreilta kotiin etämyyntiin ja näin sosiaalinen vaikutus luonnollisesti hiukan kärsi ja mietittiin miten saadaan yhteistä mukavaa kuukausi palavereihimme.

Nämä online stand up tilaisuudet ovat olleet hulvattoman hauskoja ja ovat toimineet mukavasti iloruiskeena näin Korona aikana ja palaute porukoilta on ollut positiivinen.

Voin ehdottomasti suositella Arimon stand uppia piristämään työpalavereita ja firman tilaisuuksia. Yhteydet ja vaikuttavuus on toiminut hienosti!

 

 

Vastaa